ΤΕΧΝΟΜΑΡΜΑΡΑ - ΤΕΧΝΟΓΡΑΝΙΤΕΣ

 

untitled-65Silestone

Κατασκευασμένες από 93 % χαλαζία, οι επιφάνειες κουζίνας Silestone εξασφαλίζουν 100 % αντιβακτηριδιακή προστασία με την πρωτοποριακή τεχνολογία Microban, για εγαρμογή τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και εμπιστευθείτε την απόλυτη λύση αισθητικής και ασφάλειας για την κουζίνα !

 

Quarella

Το group Quarella στη Βερόνα είναι σήμερα παγκόσμιος ηγέτης των σύνθετων πετρωμάτων.
Η Quarella για περισσότερο από 40 χρόνια παράγει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και φινιρίσματος.
Η βιομηχανική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να παράγονται τα υλικά της Quarella εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα έχουν φυσικά και μηχανικά χαρακτηριστικά που είναι ανώτερα από τα φυσικά υλικά του ίδιου τύπου.

Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες διαστάσεις και λεπτό πάχος, το οποίο ΔΕΝ είναι δυνατόν στην περίπτωση της φυσικής πέτρας.

Το μοναδικό εύρος χρωμάτων συνεχώς αναπτύσσεται και για αυτό τον λόγο, τα υλικά της Quarella επιλέγονται σε όλο τον κόσμο για την πραγματοποίηση σημαντικών έργων (Αεροδρόμια, Σταθμοί Μετρό, Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία).
Τα προϊόντα Quarella διαιρούνται σε 3 μεγάλες οικογένειες:
-Μάρμαρο
-Χαλαζία ρητίνη
-Evo
Η Quarella επιλέγεται για εφαρμογές σε Αεροδρόμια, Σταθμούς Μετρό, Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία αλλά και σε εφαρμογές σε επίπεδο κατοικίας, όπως σε πάγκο κουζίνας, πάγκο επίπλου μπάνιου, δάπεδο, σκαλοπάτια και επένδυση τοίχου μπάνιου.
Τα προϊόντα Quarella είναι κατάλληλα για πολλές εφαρμογές στην κατασκευή. Η χρήση τους είναι συγκρίσιμη με αυτήν της φυσικής πέτρας, με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: - ομοιομορφία του χρωματισμού

- το σταθερό μέγεθος των πλακιδίων

- οι φυσικές ατέλειες όπως τα νερά και οι πόροι δεν υπάρχουν, επιτρέποντας κατά συνέπεια τη βέλτιστη χρήση / κοπή των πλακών.

* Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα είναι ενδεικτικά. Επισκευθείτε το κατάστημα μας για να δείτε την πλήρη γκάμα προϊόντων και τιμών !