Επίσημοι Αντιπρόσωποι Superkamin

synergasia-ververidis-superkamin

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας Superkamin για το Νομό Λέσβου, ελάτε να σας παρουσίασουμε από κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων...

 Η Superkamin δραστηριοποιείται στον χώρο του τζακιού από το 1984. Ήταν η πρώτη εταιρία που παρήγαγε με επιτυχία προκατασκευασμένα τζάκια στην Ελλάδα, πάντα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις ανάγκες της εποχής.

Σήμερα η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι τα χιλιάδες τζάκια Superkamin που ζεσταίνουν την ελληνική οικογένεια εδω και 25 χρόνια.

Πλέον η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του τζακιού, μας επιτρέπει να διαθέτουμε στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για ζεστασιά και θαλπωρή.

superkamin-products

Επίσης με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα την αποδοτικότητα των προϊόντων μας η Superkamin, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους στην Ευρώπη, διαθέτει στην αγορά τα καλύτερα ενεργειακά τζάκια και σόμπεs σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η ευρωπαϊκή πλέον λογική της μεγάλης απόδοσης των πηγών θέρμανσης αλλά και η αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου δείχνει πλέον τον δρόμο προς την λογική των προϊόντων της Superkamin, την λογική της αυξημένης απόδοσης που συμβάλλει στην οικονομία χρήματος, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.