ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Συστηματικά η εταιρεία μας ενημερώνεται παρακολουθώντας σεμινάρια σε τακτά διαστήματα στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, Ιταλία και Γερμανία για όλες τις τεχνικές αλλά και τις αισθητικές εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο του ενεργειακού τζακιού – σόμπα (ξύλο-αέριο-pellets).

Έτσι είμαστε πάντα σε θέση να παρέχουμε στον πελάτη μας τη καλύτερη αξιόπιστη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση .

pistopoihtika-2

 

...ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!


Καστάνης Αντώνης
Τεχνικός - Υπεύθυνος Προσωπικού

 
 
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ DIN PLUS

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέβαλε.πρόσφατα μία σημαντική προσπάθεια για να εναρμονίσει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά των προϊόντων θέρμανσης στερεών καυσίμων των επιμέρους Κρατών. Από αυτή την πολύπλευρη εργασία προήλθαν τα πρότυπα ΕΝ 13240, ΕΝ 13229, ΕΝ 14785. Η Piazzetta, που έδινε ανέκαθεν μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της, εφαρμόζει το Σήμα CE σε όλα τα τζάκια και τις σόμπες της παραγωγής της. Η Piazzetta ανέπτυσσε ανέκαθεν προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα της θέρμανσης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην οικολογία και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η χαμηλή κατανάλωση και η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθιστούν τα προϊόντα Piazzetta λύσεις χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Η Piazzetta είναι η πρώτη εταιρεία του τομέα που έλαβε την Πιστοποίηση DIN Plus.

Εκτός από τις πιστοποιήσεις των προϊόντων της, το 2004, η εταιρεία Gruppo Piazzetta πέτυχε την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο UNI ΕΝ ISO

 

pistopoiitika

9001:2000. Η πιστοποίηση αυτή αφορά τους τομείς σχεδιασμού, παραγωγής, πώλησης, τεχνικής υποστήριξης στα προκατασκευασμένα, πυρίμαχα, τζάκια και σόμπες στερεών καυσίμων, επενδύσεις μαρμάρου και κεραμικές, για τζάκια, σόμπες, κουζίνες.